Szczegóły
Zestaw do Pakowania Próżniowego Ręczny Pakowarka Próżniowa
Zestaw do próżniowego pakowania żywności. Mięso, sery czy warzywa wystarczy zapakować w torebki (wielokrotnego użytku) i za pomocą pompki odessać z nich powietrze, by każdy z tych produktów na długo zachował świeżość i pełnię swoich walorów smakowych. Pompka jest prosta w użyciu, kompaktowa i ergonomiczna.
Torebki strunowe do pakowania próżniowego przeznaczone są do kontaktu z żywnością, są one wielokrotnego użytku.
Zestaw zawiera:
ręczną pompkę do pakowania próżniowego,
2 torebki 210 x 220 mm,
2 torebki 260 x 280 mm,
1 torebkę 220 x 340 mm.
Wymiary pompki:
długość 4,9 cm
szerokość 3,6 cm
wysokość 16,7 cm
Uwaga:
Torebki przystosowane do kontaktu z żywnością w zakresie temperatur od (- 40°C) do 120°C.